Aktiviteetit

Toppalan Mökit tarjoaa luonnon hiljaisuudesta esimerkiksi lumikenkäretkillä. Vuokraamme lumikenkiä tai teemme opastettuja retkiä lähimaastoon. Retkeen voidaan yhdistää esimerkiksi kahvit kodalla. Retket järjestää eräopaspalvelu Talvi (minimi henkilömäärä 8 / retki). Vesiaktiviteetteja kaipaavalle aivan Toppalan Mökkien vieressä menee Wanhan Witosen melontareitti. Reitin kokonaispituus on noin 75 km. Vuokraamme kajakkeja ja kanootteja, eräopaspalvelu Talvi järjestää myös melontasafareita. Jokaiselle mökille on mahdollista tilata siirrettävä palju.

Wanhan Witosen melontareitin video:

https://www.youtube.com/watch?v=kgtxQtmC12M&index=1&list=PLN3Twuvl_ue4mUIZsaxFmKpSgCWWclPui

Kuntoilua harrastavalle meillä on hyvät ulkoilu-ja lenkkeilymaastot. Vuokraa meiltä polkupyörä ja lähde tutkimaan maisemia. Talvisin on hyvät mahdollisuudet murtomaahiihtoon, koska kunnan merkityt ladut menevät noin 100 metrin päässä mökeistä.

 

Aikaa voit kuluttaa vaikka pelaamalla sulkapalloa tai lentopalloa. Kesäpäivä kuluu myös tikkoja heittelemällä. Kunnan ilmainen tenniskenttä sijaitsee noin 2 km:n päässä mökeiltä. Frisbee-golf radalle on matkaa noin 2 km, meiltä voi vuokrata kiekkoja.

Järjestämme myös naisten hemmotteluviikonloppuja. Kerää vaikka ystäväporukka ja tule viettämään ja nauttimaan hiljaisuudesta ulkoillen, saunoen, paljuillen ja lopuksi vaikka käsi- ja kasvohoitoja.

Järjestämme myös ”päivä lammastilalla” eli majoitus meillä ja ruokailu sekä päivä Hakamaan lammastilalla.

LAMMASPAIMENLOMAT 2019

Haemme tilallemme ”lammaspaimenia”, jotka lomailun ohessa huolehtivat lampaiden hyvinvoinnista, veden saannista sekä tarkistavat aitojen kunnon. Tehtävään ei tarvita aiempaa kokemusta. Loman aikana jää runsaasti aikaa myös lomailuun.

Paimenet saavat käyttöönsä remontoidun maalaisromanttisen maalaistalon, johon mahtuu max 6 hlöä.

Talossa on kaksi makuuhuonetta ja tilava tupakeittiö, jääkaappi/pakastin, sähköhella, astianpesukone, mikro, kahvin- ja veden keitin. Varaava takka sekä makuuhuoneissa pönttöuunit.

Lammaspaimenloman hinta 650 e, ei sis. liinavaatteita eikä loppusiivousta. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Lisätiedot ja varaukset toppalanmokit@hotmail.com

Toppalan Mökit - Aktiviteetit

Muita aktiviteetteja

Laajavuori

Downhill skiing

Himos

Downhill skiing

Riihivuori

Downhill skiing

Furuvatni

Riding

Share This