Savusauna ja Grillikota

Tule viettämään saunailtaa perinteisessä keskisuomalaisessa savusaunassa. Vietä vaikkapa ikimuistoiset syntymäpäivät nauttien savusaunan lempeistä löylyistä. Paljussa voit  rentoutua, hyvällä onnella tähtitaivaan alla. Saunan vieressä on myös grillikota, jonka voit vuokrata saunan yhteydessä tai erikseen.

Savusauna & palju

Vuonna 1996 rakennetussa savusaunassa yhdistyy vanha savusaunakulttuuri ja nykyaika. Lauteille mahtuu kerralla noin 6 saunojaa. Käytössäsi on myös takkahuone, jonne mahtuu noin 10 ihmistä kerrallaan. Paljussa voit  rentoutua, hyvällä onnella tähtitaivaan alla. Vietä vaikkapa ikimuistoiset syntymäpäivät nauttien savusaunan lempeistä löylyistä.

HINNASTO

  • sauna 250 e.
  • palju 100 e.

Halutessasi voit tilata saunalle myös rentouttavat Laidunmaan saunahoidot. Esimerkiksi Tuhkimon morsiussauna, turvesauna, kuppaus, kuumakivihieronta. Lisätietoja hoidoista: http://laidunmaa.wordpress.com/saunahoidot

SIIRRETTÄVÄ PALJU

Mökeille on mahdollista tilata siirrettävä palju.

HINNASTO

  • Ma-to 90 e/vrk
  • Pe-su 150 e/vkl

 

Toppalan Mökit - Palju

Grillikota

Mikä mainio paikka viettää erilaisia palavereita, vaihtoehto tavanomaiselle kokouspaikalle. Kota on kahdeksankulmainen ja tilavaan kotaan mahtuu noin 25 henkilöä. Grillikota sijaitsee savusaunan vieressä, jonka voit vuokrata saunan yhteydessä tai erikseen. Grillikota on valmistunut vuonna 2004.
Share This